Anmälan till Fortuna förskola fungerar precis som anmälan till en traditionell kommunal förskola. Blanketter och annan information finner du på Helsingborg stads webbplats

Är du intresserad av att komma på besök och se hur vi har det, kan du ringa till vår förskolechef Malin Stenmarker på 042 – 22 07 40 eller malin@fortunaforskola.se, alternativt styrelsen på info@fortunaforskola.se.

Röster från föräldrar på Fortuna förskola..

”- Jag tycker att det är väldigt positivt att lära känna de andra föräldrarna och barnen genom arbetsdagar m.m.”
”- Jag tycker att det skapar en bra gemenskap och stämning av att alla är ansvariga för verksamheten på ett eller annat sätt.”
”- Jag känner mig alltid välkommen på morgonen och barnen blir alltid sedda och välkomnade personligt.”
”- Barnen känner alla pedagoger och känner sig trygga.”
”- De är på små utflykter varje vecka och barnen får upptäcka massa nya saker.”
”- Att vara utomhus mycket är bra för både kropp och själ.”
”- Den varierande maten och mellanmålen göra att mina barn orkar vara på gott humör hela dagen.”
”- Jag som förälder kan vara med och påverka förskolans verksamhet i stor utsträckning.”
”- Jag kan inte tänka mig en bättre förskola.”